У Бучі оголосили архітектурний конкурс на проєкт меморіалу

У Бучі оголосили архітектурний конкурс на проєкт меморіалу

Оголошено архітектурний конкурс на проєкт меморіалу в Бучі на території Храму Святого Апостола Андрія Первозванного та Усіх Святих

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської МР.

Це місце — символ звірств армії країни-окупанта. Саме на території Храму, у братській могилі, було поховано 116 бучанців, які загинули від обстрілів, страт і навмисних вбивств російських військ під час окупації.

Наш священний обов’язок — спорудити гідний меморіальний комплекс, щоб увіковічити пам’ять про ці трагічні події та вшанувати всіх загиблих.

Під час мого робочого візиту до США цього року відбулася плідна зустріч з Докторкою Елізабет Л. Хіллман — президенткою і головною виконавчою директоркою Національного меморіалу і музею 9/11 у Нью-Йорку — та її командою.
Безперечно, це фахівці світового рівня у створенні меморіалів.
Сьогодні ми підписали онлайн-угоду про співпрацю між нашим містом та Меморіалом 9/11. Музей сприятиме поширенню інформації про конкурс для залучення найкращих фахівців, консультуватиме розробку цього проєкту та надаватиме підтримку в його реалізації,

- зазначив у дописі міський голова.

Деталі конкурсу, реєстраційна форма та додаткова інформація для участі будуть сьогодні розміщені на сторінках Бучанської міської ради.

Запрошуються творчі, талановиті та небайдужі архітектори.

Ваші креативні ідеї допоможуть гідно вшанувати пам’ять загиблих і створити віковічний меморіальний комплекс.

Нагадаймо, що у Бучі відбудеться концерт симфонічного оркестру до Дня Незалежності.

Аналитика

Теги