Мережа "Епіцентр" будує свою першу заправну станцію у Калинівці на Київщині

Мережа

Мережа "Епіцентр" почала будувати свою першу заправну станцію на території, що належить компанії , і знаходиться на Київщині в селищі Калинівка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Нафторинок".

"Епіцентр К" будує свою першу заправку на території компанії, де розташований логістичний центр "Калинівка", митний термінал та завод з виробництва керамічної плитки й керамограніту в селищі Калинівка Київської області,

— пише видання.

На АЗС буде здійснюватися реалізація дизпального та бензину марки А-95+ та А-95. Для зберігання пального передбачено два підземні резервуари об’ємом по 100 кубічних метрів. Річний об’єм нафтопродуктів складатиме до 10500 кубічних метрів.

В будівлі АЗК будуть розташований магазин з продажу супутніх товарів та кафе для швидкого харчування відвідувачів. Загальна площа земельної ділянки, на якій розміщується підприємство, становить 0,3 га.

Нагадаймо, що Шевченківський районний суд Києва передав київський "Гулівер", що належить бізнесмену Віктору Поліщуку, в управління Нацагентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Аналитика

Теги