Резніков про роботу української делегації у Брюсселі: «результати оптимістичні»

Олексій Резніков повідомив, що, серед іншого, обговорювали з партнерами практичні аспекти «танкової коаліції»

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив про «оптимістичні результати» дводенної роботи української делегації у Брюсселі.

Об этом сообщает Минправда

Зокрема, за його словами, загрози з неба отримають кращу відсіч, українське військо буде краще забезпечене боєприпасами, а також більше українських військових отримають якісну підготовку.

«Головне – зміцнюється «броньований кулак», який за кілька місяців зможе вирішувати завдання відповідно до задуму Головнокомандувача Збройних Сил України та Генерального штабу. Сьогодні обговорювали з партнерами практичні аспекти «танкової коаліції». Зроблено кілька важливих кроків», – написав він у фейсбуці.

14 лютого за участі 54 держав-партнерів відбулася зустріч у форматі «Рамштайн». За її підсумками міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін сказав, що союзники працюють над тим, щоб завести в Україну необхідне озброєння якнайшвидше і інтегрувати його, щоб забезпечити належний захист України.

Читайте також Глава Пентагону: Україна має «хороші шанси» взяти ініціативу на полі бою

Окрім того, 14-15 лютого в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі відбулося засідання на рівні міністрів оборони під головуванням генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга.

Источник: Правда РУ

Аналитика

Теги