У Петрівській громаді триває будівництво протирадіаційного укриття

У Петрівській громаді триває будівництво протирадіаційного укриття

У селі Нові Петрівці Вишгородського району розпочато будівництво протирадіаційного укриття на 390 осіб

Про це повідомила Петрівська сільська рада у відповідь на інформаційний запит "Моєї Київщини".

Петрівська сільська рада інформує, що наразі розпочато будівництво об’єкту: "Нове будівництво захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційне укриття) на 390 осіб за адресою: Київська область, Вишгородський район, с. Нові Петрівці, вул. Свято-Покровська, 52", генпідрядником є ТОВ "Ван Строй".

Наразі на території Петрівської територіальної громади діє 9 захисних укриттів, а саме:

  • с. Лютіж, Вишгородського р-ну, Київської обл. – 3 об’єкти;
  • с. Старі Петрівці, Вишгородського р-ну, Київської обл. – 2 об’єкти;
  • с. Нові Петрівці, Вишгородського р-ну, Київської обл. – 4 об’єкти.

Однак, враховуючи поточні потреби, заплановано будівництво ще 2-х протирадіаційних укриттів на території Новопетрівського ліцею Петрівської сільської ради та Новопетрівської гімназії № 2 Петрівської сільської ради, розробка проєктних документацій на які триває.

Також зазначається, що Петрівською сільською радою не приймається рішення щодо відновлення пошкодженого та зруйнованого майна комунальної власності, крім об’єкту: "Реконструкція пошкодженого будинку культури по вул. Київська, 4, с. Нові Петрівці, Вишгородський р-н, Київська обл.", інші об’єкти комунальної власності на відновлення будуть передані на розгляд відповідно до чинної Програми «Відновлення» за кошти резервного фонду державного бюджету або коштів державного бюджету на програму регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Нагадаймо, що у Кожанській громаді планують будівництво декількох укриттів.

Аналитика

Теги