Росіяни можуть готувати обстріл української енергетики, - Євлаш

Читать на русском

Росіяни можуть готувати обстріл української енергетики, — Євлаш

Росіяни можуть готувати обстріл української енергетики, — Євлаш

Російські війська, найімовірніше, готуються до наступного масованого обстрілу України, зокрема — її енергетики. Саме тому наразі спостерігається відносне затишшя атак РФ.

Про це повідомляє спікер Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

"Найімовірніше, ворог планує та готується до проведення наступних атак. Ми не можемо знати напевне їх стратегічний задум. Однак найімовірніше, що зараз противник аналізує результати ударів, які він наніс протягом останніх місяців по нашій енергетиці", — сказав спікер Повітряних сил.

Як зауважив Євлаш, імовірно, ворог вважає, що певні його цілі досягнуто. Проте для того, аби проводити з більшою періодичністю атаки, йому необхідно накопичувати свої ракети.

"Він (ворог, — Ред.) не може використовувати все під нуль. Зокрема, має залишатися якийсь стратегічний запас. Тому ми бачимо зараз таке деяке затишшя. Перед тим ми бачили певним чином невикористання безпілотників типу "Шахед", — сказав він.

Зараз у Повітряних силах спостерігають, як ворог знову активізувався, натомість почавши менше використовувати своїх ракет різних типів.

"Однак також ще серйозною проблемою залишається використання КАБів", — наголосив Євлаш.

Аналитика

Теги