Журналіст опублікував наслідки рейду РДК та ЛСР під Шебекіно

Читать на русском

Журналіст оприлюднив наслідки рейду РДК та ЛСР під Шебекіно

Журналіст оприлюднив наслідки рейду РДК та ЛСР під Шебекіно

У мережі оприлюднили підтвердження втрат ЗС РФ в боях у Білгородській області. Бій відбувся посеред лісу за 10 км від українського кордону.

Командування ЗС РФ "забуло" про військових, які зустрілися із проукраїнськими російськими добровольцями 12 березня. Добровольці розпочали рейд на територію Білгородської та Курської областей, а місцеві жителі зняли наслідки бойових дій серед лісу. Кадри з Білгородської області оприлюднив журналіст Володимир Золкін у Telegram-каналі.

Відео знято оператором, який їде лісовою дорогою. У кадр потрапляють щонайменше четверо російських військових — вони не рухаються, лежать на землі. У замітці Золкіна зазначається, що на записі — ліс біля села Нежеголь у Білгородській області.

Нежеголь — село, розташоване за 7 км на схід від Шебекіно. Відстань до українського кордону – близько 10 км. Російська влада 12 березня заявила, що в цій місцевості під час боїв 12 березня дійсно загинуло четверо військових з "Росгвардії", така ж кількість (чотверо або, за іншими даними, 10) отримали поранення.

Рейд РДК та ЛСР, Білгородська область, 12 березня, Нежеголь, Шебекіне qkxiqdxiqdeihrant

Аналитика

Теги