Сільрада на Полтавщині купила за бюджетні кошти новий позашляховик за 1,8 мільйона

skoda

Виконавчий комітет Щербанівської сільської ради Полтавського району Полтавської області 28 листопада за результатами тендеру замовив ТОВ "Автоцентр-Полтава" легковий автомобіль вартістю 1,75 млн₴

Про це повідомляють "Наші гроші" із посиланням на дані у системі Prozorro.

За умовами угоди, до 18 грудня замовнику у село Щербані доставлять сірий повнопривідний автомобіль Skoda Kodiaq 2,0 TDI/147kW 7 DSG 4×4 2023 року випуску з дизельним двигуном об’ємом 2 л потужністю 200 к. с. і автоматичною коробкою передач.

Вимоги до нового авто у тендерній документації відповідають комплектації Style, але з додатковими опціями.

Автомобіль матиме різні системи безпеки, фронтальні та бічні подушки безпеки водія і переднього пасажира, круїз-контроль, передні та задні парктроніки, камеру заднього огляду, сидіння з підігрівом, пакет "Погані дороги", а також сітки, відділення для зберігання та освітлення в багажнику тощо.

На сайті постачальника автомобіль Skoda Kodiaq 2,0 TDI/147kW 7 DSG 4×4 у комплектації Style продають за 1,65 млн грн, а додаткові опції входять у пакети із різними цінами.

Фірма отримала замовлення без конкуренції, оскільки на відкриті торги більше ніхто не прийшов.

Читайте також: Управління СБУ на Одещині купило елітний позашляховик з мигалками за 1,8 мільйона

Головою Щербанівської сільради є Ігор Процик, а уповноваженою особою – Олена Кечеджі.

Місцева фірма "Автоцентр-Полтава" належить Сергію Кореневу, директору Юрію Руденку, Владиславу Руденку, Максиму Остапюку та Сергію Остапюку. Фірма входить у мережу дилерів офіційного постачальника автомобілів Škoda – фірми "Єврокар" Олега Боярина.

Автор: Михайло Орлюк

Аналитика

Теги