Українські безпілотники атакували чотири російські НПЗ,

безпілотник,дрони

У ніч проти 21 червня українські військові дронами атакували чотири російські нафтопереробні заводи, а також вдарили по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки окупантів у Брянській області і Криму.

Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

"У ніч на 21 червня безпілотними авіаційними комплексами атаковано Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи.

Окрім цього, завдано ударів по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки російських загарбників в Брянській області та тимчасово окупованому Криму", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інформація щодо ураження ворожих цілей наразі уточнюється.

Водночас у Генштабі додали, у ніч на 20 червня підрозділи ЗСУ та Служби безпеки атакували склад пально-мастильних матеріалів ворога в Тамбовській області, а також нафтобазу "Енемська" у Республіці Адигея.

Зокрема, у районі нафтобази "Енемська" зафіксовано щонайменше п’ять вибухів, після чого почалася пожежа.

Також підтверджується ураження складу пально-мастильних матеріалів ворога в Тамбовській області. Відомо про пошкодження щонайменше однієї ємності із нафтопродуктами.

Як повідомлялося, у ніч на 17 червня безпілотники української розвідки атакували військові обʼєкти у Бєлгородській, Воронезькій та Липецькій областях Росії.

Зокрема ціллю став Новолипецький металургійний комбінат та місцевий тракторний завод, які використовуються ворогом у військових цілях.

Автор: Юлiя Далецька

Аналитика

Теги