У Василькові працює жінка-авіаційний технік

У Василькові працює жінка-авіаційний технік

У Василькові працює жінка-авіаційний технік, яка спеціалізується на обслуговуванні літаків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Хроніки Обухова".

Це – нетипова професія для тендітної дівчини, бо передбачає роботу із підготовки літаків до бойових польотів у спеку та мороз, і вдень, і вночі.

Зазвичай, я працюю в кабіні, тому, що передполітна підготовка передбачає перевірку всіх приладів безпосередньо в кабіні літака. Якщо є відмови в обладнанні, я його налагоджую поки все не запрацює на повну! В цьому немає нічого особливого. Головне, в нашій справі, щоб літак був справний і готовий до бою. Звісно, якщо хлопці бачать, як мені важко, то завжди намагаються підтримати та допомогти. Особливо, коли мова йде про важкі блоки – вони мене бережуть,

– посміхаючись розповідає Ольга.

В 2016 році Ольга закінчила Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Вибір професії був цілком зважений, адже в країні вже була війна. Під час спілкування Ольга розповіла, що має маленьку донечку.

Поза тим, чітко для себе вирішила: поки війна триває, вона залишатиметься у війську, разом з побратимами. І дуже вдячна батькам, які її розуміють, і активно допомагають з вихованням донечки.

Зараз ми маємо всі згуртуватися, і працювати на спільну перемогу, для того, щоб наші діти мали можливість жити, навчатися і розвиватися у вільній і мирній країні. Ми сильні духом, тому ніколи не станемо рабами! Мусимо рухатися тільки вперед – до нашої Перемоги!

– додає Ольга.

Нагадаймо, що 14 серпня Київщину атакували російські дрони.

Аналитика

Теги