Батюшка Гопайнич вважає білоцерківського Тік-ток воїна мером міста

Батюшка Гопайнич вважає білоцерківського Тік-ток воїна мером міста

Священник-депутат Микола Гопайнич бачить білоцерківського TikTok-воїна Дмитра Киришуна мером міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Миколи Гопайнича.

У своєму дописі в соціальних мережах священник і депутат Білоцерківської міської ради Микола Гопайнич висловив підтримку екссекретарю міськради Дмитру Киришуну.

Читайте також: "Я не є членом Дубінського!" — батюшка Гопайнич з Білої Церкви

Гопайнич зазначив, що війна глибоко вплинула на життя багатьох українців, ставши лакмусовим папірцем для перевірки людських якостей та справжніх цінностей. Вона змінила друзів і стосунки, але не змогла змінити політику. Він наголосив, що лише декілька депутатів Білоцерківської міської ради добровільно пішли служити в ЗСУ, серед яких і Дмитро Киришун:

На жаль чи на щастя зовсім, зовсім мало депутатів різного рівня місцевих рад добровольцями пішли захищати рідну Україну (тут мова не йде про мене), але навіть серед депутатів БМР із складу 42 служать в ЗСУ тільки 4. Кожний в різних військових частинах виконує різні відповідні бойові завдання. Я ціную кожного воїна-світла, а особливо тих хто поруч зі мною, тому що саме таких можна гордо назвати Побратимом чи Посестрою
Актуально: Як державний зрадник Дубінський привів до влади білоцерківського тік-ток воїна Киришуна

Проте, Гопайнич зазначає, що ми, як суспільство, все ще не навчилися цінувати мирне життя, яке було куплене надзвичайно дорогою ціною. Ми не завжди здатні поважати погляди та переконання інших людей, навіть якщо вони наші друзі. Але час, за його словами, розсудить нас усіх – і тих, хто служить, і тих, хто ховається та уникає служби.

Публікація завершується словами подяки тим, хто не побоявся стати на захист своєї країни. На фото, яке супроводжує публікацію, Гопайнич стоїть поруч із людиною, яка свідомо добровільно служить у лавах ЗСУ. Батюшка наголошує, що критикувати таких людей мають право лише ті, хто сам пройшов через фронт, а не диванні експерти. Щодо того, хто і ким буде при владі після війни, він вважає, що час покаже.

Нагадаймо, що напередодні засідання суду щодо поновлення на посаді Дмитра Киришуна на суддів та керівництво суду "тиснули". Як повідомили МК джерела у Державній судовій адміністрації, напередодні засідання на суддів та керівництво суду, який розглядав позов звільненого секретаря Білоцерківської міської ради щодо поновлення на посаді, здійснювався систематичний тиск.

Також стало відомо, що причиною такої активності з боку ексгенпрокурора, чиє прізвище джерело поки не називає, є багаторічні ділові та родинні стосунки його сім’ї та скандального екссекретаря БМР.

Читайте також: Дмитра Киришуна поновили на посаді секретаря міськради Білої Церкви. Київський окружний адміністративний суд рішенням від 20 травня 2024 року визнав протиправним та скасував рішення Білоцерківської міської ради від 30 листопада 2023 року про дострокове припинення повноважень та звільнення секретаря міської ради Дмитра Киришуна. Його поновлено на посаді.

Читайте також: звідки у білоцерківського тікток-воїна сотні тисяч доларів готівки?

Відповідно до рішення суду, колишній секретар міської ради має бути поновлений на своїй посаді. Однак важливо зазначити, що це виборча посада. Це означає, що для офіційного повернення Дмитра Киришуна до виконання обов’язків необхідно рішення депутатів міської ради.

Актуально: команда "стріляних вовків": хто допомагатиме Киришуну захопити владу на Білоцерківщині.

Нагадаймо, що падіння "Звєзди": як Дмитра Киришуна звільнили з посади секретаря БМР.


Аналитика

Теги