Тренувалися на Київщині: збірна ветеранів-гольфістів з інвалідністю взяла участь у міжнародних змаганнях (ВІДЕО)

Тренувалися на Київщині: збірна ветеранів-гольфістів з інвалідністю взяла участь у міжнародних змаганнях (ВІДЕО)

Українська збірна гольфістів з інвалідністю уперше взяла участь у міжнародному чемпіонаті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "1+1".

Один з членів збірної увійшов навіть до топ-10 гольфістів цього чемпіонату. Наш гольфіст-ветеран, щоб досягнути такого результату пройшов на протезах великий кілометраж за три дні та подолав 54 лунки.

На цьому міжнародному чемпіонаті був, зокрема, Олександр Баталов, ветеран війни, стрілець-санітар, командир відділення, член ветеранської збірної України з гольфу, а також Анатолій Мельниченко, ветеран війни, оператор протитанкового ракетного комплексу Javelin.

Анатолій розповів, що почав грати у гольф ще у лікарні, будучи без протеза. Заняття проходили на Київщині. На жаль, в Україні не так багато місць, де можна тренуватися у цьому виді спорту.

Ветеран зрозумів, що гольф – гарний напрямок реабілітації. Захоплення дозволило йому взяти участь у змаганнях в Мюнхені – там учасниками були усі, хто мав інвалідність.

Це класна дуже реабілітація і вона дуже допомагає морально і фізично... Морально дуже вона допомагає і розгружає думки. Ти на полі забуваєш про все, що в тебе там частини тіла не хватає, що в тебе якісь проблеми,
– поділилися воїни.

Нагадаймо, що у Білій Церкві відбудеться забіг для всіх охочих.


Аналитика

Теги