Керівництво ДСНС на Київщині звинувачують в незаконному заробітку

Керівництво ДСНС на Київщині звинувачують в незаконному заробітку

У мережі повідомляють, що заступник начальника ГУ ДСНС із запобігання надзвичайним ситуаціям у Київській області Олександр Козленко організував незаконний заробіток

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Ксенії Фої у групі Громадська спілка "Бойкот пожежних України".

Як зазначила дописувачка, Козленко нібито організував незаконний заробіток шляхом застосування пресингу над обʼєктами господарювання району, де він був начальником (Києво-Святошинський) за рахунок підконтрольного йому і його другу ліцензіата ПП "Вимпел-45".

Як зазначає Ксенія Фоя, обʼєкти змушують укладати договори на виконання робіт та надання послуг протипожежного призначення з "Вимпел-45", але роботи практично не виконують, та рахунки на них в рази більше ніж ринкові. Жінка додає:

Даю конкретні обʼєкти, розпочнемо з більших, щоб менші залишились на потім, автосалон "Укравто", ТЦ "4ROOM", автосалон "Віді", ТРЦ "Аракс", виробник канцелярії "Папірус", які перераховують на особливу карту щомісяця кошти за обслуговування, якою особисто займається на сьогоднішній день Козленко О.М., займається навʼязуванням свого ліцензіата по області.

Одне з приватних підприємств, зазначила Фоя, незрозумілим чином позбулось усіх порушень, які були зафіксовані під час позапланової перевірки. Ще одне підприємство під назвою ТОВ "Валентина" нібито домовились з першим заступником начальника ГУ Соколом Володимиром, про те , що вони переробили ідентифікацію, щоб вийти з суду та не встановлювати автоматичну систему раннього виявлення, хоча вона є обовʼязковою.

Користувачка мережі підсумувала:

Прошу розглянути можливість проведення службового розслідування згідно даних фактів та провести перевірку, оскільки листи також написані в установчі органи, які є наглядовими над ДСНС, для підтвердження фактів корупційних правопорушень.

Нагадаймо, що Голова департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Олександр Миколайович Чекригін, який одночасно займає посаду головного державного пожежного інспектора України, змусив підлеглих збирати кошти з підприємців на організацію "свята".

Аналитика

Теги