Актор серіалу "Київ вдень і вночі" потрапив у ДТП

Читать на русском

Актор серіалу

Актор серіалу "Київ вдень і вночі" потрапив у ДТП

Актор Артур Логай потрапив в ДТП на власному самокаті. У результаті отримав струс мозку та травму руки.

30-річний український актор та переможець шоу "Танці з зірками 8" Артур Логай, відомий ролями у серіалі ті "Київ вдень та вночі", "Спіймати Кайдаша", "Крашанка", потрапив в дорожньо-транспортну пригоду на власному самокаті. Про це актор повідомив у себе на сторінці в інстаграм.

"Я їхав, хотів встигнути на зелене світло через дорогу, і дивився вперед, щоб не було авто, що їдуть на зелену стрілку. І завтикав, що тротуар закінчується: бордюр, самокат перевертається, я лечу через нього, щелепою об цей стовп, і ніби в уповільненій зйомці, бачу, як стовп звалюється і летить мені на руку. Перша думка, от срака, завтра репетиція і прем’єра Крашанки, а я зламав руку. Далі спробував підняти стовп, але він, падло, виявився дуже важким. Дякую дуже людям, що були поруч: підбігли, підняли того стовпа і допомогли піднятися мені", — написав Артур Логай.

У результаті пригоди актор втратив свідомість. Завдяки небайдужим людям, які опинилися поряд та викликали швидку, актора привели у свідомість. Однак, його довелося госпіталізувати в одну з місцевих лікарень столиці.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Артур Логай (@logai.arthur)

"Люди, що допомогли, казали, що бачили, як я дуже сильно влетів головою. У цей момент я намагався розігнутися і дихати, бо все попливло. А далі темрява. Уперше в житті я втратив свідомість. Поки я був у відключці (кажуть, що хвилин 5), мені викликали швидку. А потім було смішне: раптово, як і виключився — прийшов до тями, вскочив з лавки і кажу: "все нормально, вже все окей, не треба швидку". Але швидка все ж приїхала і забрала мене в Олександрівську лікарню. Дуже вдячний людям, що не пройшли повз і допомогли до приїзду швидкої. Також дуже дякую черговим лікарям і медсестрам, медбратам в лікарні. Професійні, людяні, приємні люди. Провели всі потрібні дослідження, призначили догляд і лікування, напоїли чаєм і відпустили б додому, але ж комендантська. То ж я доволі комфортно влаштувався у коридорі на кушетці. Заснути не вдалося — всю ніч думав, що все б могло бути набагато гірше. Треба бути уважнішим і не поспішати. Навіть, коли здається, що щось не встигаєш", — написав актор.

Як виявилося Артур Логай отримав струс мозку та травмував руку. На щастя, стан актора покращився і, за його словами, він себе почуває значно краще.

Аналитика

Теги